Internationale Verhuizers

Verhuizen naar het Verenigd Koningrijk

  

Een verhuizing naar Groot-Brittannië, dat betekent de Noordzee oversteken. Hoewel we Engeland zo ongeveer als buurland mogen beschouwen, en een verhuizing voor uw gevoel niet al te ver zal zijn, moet u er toch meer aandacht aan schenken dan wanneer u naar België of Duitsland verhuisd.

Met een ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf zal de het verhuisproces aanzienlijk makkelijker kunnen worden gemaakt. Via internationaleverhuizing.nl vind u deze. Het enige wat u hoeft et doen is een offerte aanvraag in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele dagen maximaal 6 offertes waarna u de meest geschikte verhuizer kan kiezen voor uw verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk.

Verhuizen van

Verhuizen naar

 

De voordelen van internationaleverhuizing.nl

 • De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
 • Offertes aanvragen is geheel gratis
 • De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd 
 • U bent tot helemaal niets verplicht!
 • De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

 

Het werkt als volgt

 • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
 • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
 • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
 • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets!

 

Verenigd Koninkrijk

Groot-Brittannië, een koninkrijk van tradities en historie. Het is een koninkrijk wat bestaat uit de landen Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland. Hoewel Groot-Brittannië niet ver van Nederland ligt (het is zo’n beetje één van onze buurlanden) is bij velen de schoonheid van het land onbekend.

Zo kenmerkt het land zich door de ruige rotskusten, het schitterende groene heuvellandschap, de talloze kastelen. En wat te denken van de pittoreske, middeleeuwse steden en uiteraard de gemoedelijke sfeer die u terugvind in de pubs, tijdens sportwedstrijden, of tijdens een zondagse high tea bij de buren.

Daarom dat het Verenigd Koninkrijk als sinds jaar en dag één van de populairste bestemmingen is om naartoe te verhuizen.

 

Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk

In tegenstelling tot vele intercontinentale verhuizingen hoeft u voor Engeland geen visum of iets dergelijks aan te vragen, u bent namelijk inwoner van de Europese Unie en daardoor gevrijwaard van een verplichte aanvraag voor een woon- of werkvergunning. Dit scheelt u al enorm in het papierwerk.

Wel moet u aan een aantal andere zaken denken wanneer u daadwerkelijk de oversteek heeft gemaakt en in “the U.K.” gaat wonen. Het belangrijkst is om een bewijs van adres te verkrijgen, zorg dus dat je rekeningen opent zoals gas, water, elektriciteit of council taxes. Zodoende kan je bewijzen dat je op dat adres woont en kun je een bakrekening openen. Ook een National Insurance nummer (NI) aanvragen. Die ontvangt u alleen als u een baan heeft en recht wil hebben op de NHS .

De verhuizing an sich is niet al te veel moeite, zorg voor al dat u de zaakjes op orde hebt wanneer u verhuisd bent naar het Verenigd Koninkrijk.

 

Populaire bestemmingen

 

Waarom een internationaal verhuisbedrijf?

Onderstaand de 6 redenen waarom u voor een internationaal verhuisbedrijf gaat:

 • Men heeft ervaring met internationale verhuizingen
 • Zij hebben betrouwbare contacten in het buitenland
 • Geen stress, de verhuizers doen het zware werk
 • Opslag van goederen en bezittingen
 • Uw spullen, zwaar of breekbaar, zijn in goede handen
 • Goedkoper en betrouwbaarder dan losse inkoop

Dus twijfel niet langer om een verhuisbedrijf in te schakelen en vraag bovenstaand gratis offertes van internationale verhuisbedrijven aan!

Om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen, kan de internationale verhuizer die u kiest voor het volgende zorgen: Het inpakproces met eigen materiaal, het inladen van de verhuisgoederen in verhuiswagen(s), het transporteren van de verhuisgoederen via verhuiswagen(s), schip of vliegtuig, het lossen van de verhuisgoederen door een erkend lokaal verhuisbedrijf, en het uitpakproces en montage werkzaamheden.

Maak duidelijke afspraken met de internationale verhuizer die u uiteindelijk kiest. Zo voorkomt u verwarring en onaangename verrassingen.

 

Wat zeggen anderen?

"Mijn man kreeg een goede baan aangeboden in Liverpool. Wij wilden de stap nemen, dus een verhuizing naar Engeland gepland. Via deze website diverse offertes aangevraagd. En een ervaren verhuisdienst geselecteerd. Alles werd perfect geregeld door hen."
Fam. Bentick, Liverpool - Engeland
Waardering:

"Op onze oude dag wilden wij graag naar verhuizen naar het lieflijke Edinburgh. Met behulp van een professionele verhuizer, die we via internationaleverhuizing.nl gevonden hebben, werden onze spulletjes droog aan de overkant van de Noordzee afgezet en dat allemaal voor een zeer goede prijs!"
Jan en Viola de Jong, Edinburgh - Schotland
Waardering:

"Mijn vriendin ontmoette ik in een Pub in Belfast. Ik werd op beiden dus verliefd en heb besloten te verhuizen naar Belfast. Niet veel geld te besteden voor het verhuizen, maar door deze service een verhuisbedrijf gevonden die ruim binnen mijn budget de diensten kon leveren."
M. Mackay, Belfast - Noord-Ierland
Waardering:

Terug naar de homepage